Workshops

met Gemak naar Gelukkig en Gezond

Leefstijl workshops in Etten-Leur

Merk jij dat jouw leefstijl niet helemaal op en top is? Wil je meer energie hebben?
Wil je gezonder leven? Wil jij je wat beter en fitter voelen? Wil je een betere balans in je leven?

Wil jij meer leren over voeding, beweging, slaap en stress & ontspanning en meteen aan de slag met jouw eigen leefstijl?

Dan is dit voor jou!

In samenwerking met de gemeente Etten-Leur zijn er 4 gratis leefstijl workshops te volgen. Tijdens deze workshops ga je in groepsverband aan de slag met de thema’s voeding, beweging, slaap en stress & ontspanning. Het doel is om kennis en bewustwording op te doen, handvatten mee te krijgen en zelf meteen aan de slag te gaan met jouw leefstijl.

Dit alles op een gemakkelijke een laagdrempelige manier.
Want een gelukkig en gezond leven mag gemakkelijk zijn!

De workshops duren 2 uur en zullen gegeven worden in Wijkgebouw de Gong op de Trompetlaan. Bij aanvang krijg je een eigen handboek wat je deze 4 workshops gaat gebruiken. In deze 2 uur ga je aan de slag met opdrachten in het handboek, luisteren naar uitleg, overleggen in groepjes, actieve oefeningen doen en ga je met een concreet doel naar huis wat bij jou past.

Thema’s van de workshops
1: Voeding
2: Beweging
3: Slaap
4: Stress & Ontspanning
Bij elke workshop is er ruimte voor vragen, brainstormen en extra uitleg. Ook zullen onderwerpen zoals overtuigingen, gedragsverandering en mindset besproken worden. Deze zijn onmisbaar bij een blijvend gezonde leefstijl!

Coach Kelly
De workshops worden gegeven door Kelly, een ervaren leefstijlcoach met al 3,5 jaar haar eigen praktijk in Etten-Leur. Kelly werkt veel met het CooL traject, een 2 jarig programma gericht op leefstijl en vergoed door de zorgverzekeraar. Verder is Kelly stoppen met roken-coach en personal trainer.
Online Community
Deelnemers zullen deel uit mogen maken van een online community waarmee ook na de workshops informatie gedeeld kan worden en vragen gesteld kunnen worden.
 
Voor wie zijn deze workshops?
Voor iedereen die graag wat meer wil leren over leefstijl en gezondheid. Iedereen die bereid is 4 workshops mee te volgen en zelf aan de slag te gaan. Het enige wat echt noodzakelijk is: motivatie!
 
Doe mee!
Deelname aan de workshops is gratis, wél is het verplicht je op te geven middels onderstaand contactformulier of met een mailtje naar info@kellyboogaarts.nl. Opgeven voor vrijdag 1 november.

Info op een rijtje:

  • 4 leefstijl workshops
  • deelname is gratis, opgeven is verplicht
  • opgeven voor 1 november
  •  handboek inbegrepen
  • gegeven door een ervaren leefstijlcoach

  • Dinsdag 5 November
  • Dinsdag 12 November
  • Dinsdag 19 November
  • Dinsdag 26 November
  • Van 18:30 – 20:30
  • Wijkgebouw de Gong

Leefstijl bestaat uit verschillende onderdelen die het liefst allemaal in balans horen te zijn. Waar ik vooral mee werk is voeding, beweging en ontspanning. Ook kijk ik naar ondersteunende relaties, positieve gedachten en zingeving. Want een goede mindset is in mijn ogen onmisbaar bij een blijvend gezonde leefstijl!

Wat ik het belangrijkste vind, is dat jij leert hoe je goede beslissingen kan nemen met alle bijbehorende kennis zodat je op een duurzame en blijvende manier je leefstijl kan veranderen naar een manier die bij jou past. Ik ga daarom ook niet veel adviseren of tips geven, want de oplossingen die vanuit jezelf komen zijn bewezen duurzamer en blijvend!
Mijn coaching richt zich erop jouw kracht te vinden. Van binnen én van buiten krachtig zijn met kennis, bewustwording en een grote weerbaarheid voor alles wat op je pad komt.

Geef je hieronder op!

Telefoon

06-21660941

E-mail

info@kellyboogaarts.nl

Adres

Wijkgebouw de Gong
Trompetlaan 42 Etten-Leur
KVK:  82131589
BTW: NL003644034B49

Volg je me al?

Volg me op Facebook en Instagram voor tips, weetjes en om op de hoogte te blijven voor nieuwtjes!