Zakelijk

Ben slim en pak het duurzaam aan

Een laag ziekteverzuim én een hoge productiviteit, dat wil elk bedrijf..!

Sinds 2017 neemt volgens het CBS het ziekteverzuim enorm toe. Oorzaken zijn vooral stress (thuis en op de werkvloer), ongezond leven en mentale disbalans.
Helaas zijn er nog steeds veel bedrijven die niet investeren, meedenken of überhaupt begrip tonen voor medewerkers die met een ongezonde leefstijl kampen. Dat is enorm zonde, want gezonde en krachtige werknemers zijn het fundament van een sterk bedrijf.

Ik bied ondersteuning op het gebied van algehele leefstijl. Tijdens het werk maar ook privé.
Stress en ontspanning, slaap, mindset, beweging en voeding zijn gebieden waar ik mij op focus.
In mijn aanpak staat duurzaamheid centraal. Dat houdt in dat de medewerkers kennis op doen en leren dit zo goed mogelijk toe te blijven passen.
Kennis en mindset zijn in mijn ogen de basis voor een blijvend gezonde leefstijl. Geen ge-jojo. Geen ‘ik hield het 3 weken vol en viel terug in mijn oude gedrag’. Nee, blijvend gezonde én krachtige werknemers waar je echt op kan bouwen! 

Hieronder staan de mogelijkheden op een rijtje!

Gezonde krachtige werknemers

daar kan een bedrijf pas écht op bouwen!

Mogelijkheden

Individuele Coaching
Een op een trajecten. Bestaande uit een uitgebreide intake, meerdere coaching sessies en een follow-up.

Geschikt als enkele werknemers echt even hulp nodig hebben zodat ze in hun privé leven maar ook zeker tijdens hun werk gezonder, productiever en energieker zijn.
Van te voren maken we heldere afspraken over hoeveel sessies er vergoed worden per werknemer. Over het algemeen is al na slechts 3 sessies een grote blijvende verandering ingezet! Het zou ook kunnen dat de werkgever sessies deels vergoed en de werknemer het overige deel zelf betaalt.

Workshops

Workshops kunnen gegeven worden met allerlei onderwerpen. Denk aan voeding en afvallen, beweging tijdens werktijd, ontspanning  thuis en op de werkvloer of het ontwikkelen van een positieve en gezonde mindset.

Een workshop kan los aangeboden worden of diepgaand met verschillende onderwerpen als een serie. Workshops worden als verrassende en actieve sessies aangeboden. Variatie en verbinding staan centraal. Niet alleen goed voor de kennis en het aanleren van een gezonde leefstijl maar ook nog eens voor teambuilding! 

Teambuilding

Inspirerende workshops, verrassende activiteiten, samen een sportieve dag of op een vast moment samen trainen? Dat kan! 

Een goed samenwerkend team. Bestaande uit gezonde en krachtige werknemers. Dat is de droom van elke werkgever. Toch?
Teambuilding activiteiten dragen hier enorm aan bij. Niet alleen om met mij als coach hun kennis over een gezonde leefstijl te verhogen maar ook om elkaar buiten activiteiten op het werk om te leren kennen. 
Een andere mogelijkheid is dat ik als Personal Trainer op een vast moment kom om het team te trainen met een uitdagende circuittraining. 

Leefstijl advies

Ik kan me voorstellen dat een werkgever liever ín het bedrijf werkt dan aan het bedrijf. Huur mij daarom in om het bedrijf door een leefstijlcoach-bril te bekijken en passend advies te geven.

Altijd kunnen er structurele veranderingen doorgevoerd kunnen worden die de sfeer, productiviteit en gezondheid van het bedrijf zullen vergroten. Denk aan bijvoorbeeld een gezonde kantine, het inrichten van een ontspannings- en sportruimte of het optimaliseren van de pauzes en bewegingsmomenten.

Ik ga voor kracht

Werk je bij of ben jij dat bedrijf dat graag investeert in duurzame inzetbaarheid?
Neem dan contact met me op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.